Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Hódi Pamela kirúgta szerelmét – a lába sem érte a földet – Ezért szakított a sztárpár

A Bors úgy tudja, a focista már el is költözött Hódi Pamelával közös albérletéből, de a barátok szerint még van remény a békülésre, csak idő kérdése.

Hétfőn derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy Hódi Pamela és focista vőlegénye, Tóth Bence kapcsolata hullámvölgybe került, és a pár körül szakítást rebesgetnek. Pamela aznapi bejegyzéséből pedig – amiben türelmet és együttérzést kér a követőitől – szintén erre lehetett következtetni.

A Bors azonnal tárcsázta a csinos influenszert, hogy megkérdezzük, valóban igaz-e a pletyka, de nem szeretett volna nyilatkozni. Azonban azóta megtudtuk, hogy Pamela és Bence útjai valóban különváltak. A kérdés csak az, hogy végleg vagy egy időre.

Egy komolyabb mosolyszünetről van szó, És Bence már el is költözött a közös albérletükből, de reméljük, hogy ez nem végleges.

– Szerintem van még remény arra, hogy rendeződnek a dolgok köztük, de most mindkettőjüknek időre van szüksége – mesélte a Borsnak a pár egy közeli barátja, aki úgy véli, az elmaradt esküvő és a karanténidőszak komolyan rányomta a bélyegét a kapcsolatra.

De ahogy Pamela rajongóit, úgy a családtagokat, barátokat, ismerősöket is meglepte a pár magánéleti válsága, hiszen nagyon jól megvoltak. Alig egy hónapja nagyobb albérletbe költöztek, és naponta posztoltak a költözésről, valamint arról, hogy hogyan csinosítgatják együtt, boldogan az új, közös otthonukat. Ráadásul heteken belül egy hatalmas lagzi keretében egybekeltek volna.

Ehhez képest most úgy fest, se esküvő, se közös otthon, se közös élet…

Pamela jelenleg barátai körében tölti az idejét, akikkel kirándulnak, főzöcskéznek. A csinos édesanya alighanem így próbálja feldolgozni a csalódást. Bence posztajiból is azt látszik, hogy szívfájdalma elől családi-baráti körbe menekült.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!