Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

30 millió forintos tartozást hagyott maga után Szilágyi István – mindent elvehetnek a bankok az özvegyétől

Szilágyi Istvánt a gyanú szerint saját fia gyilkolta meg május 3-án vasárnap, halálra verte egy kalapáccsal. Özvegye most egyedül él az otthonukban, ahol a gyilkosság történt. A házon nagyjából 30 millió forint tartozás van – írja a Ripost.

A színész és a felesége még évekkel ezelőtt vett fel hitelt, hogy bővíteni tudják a XVII. kerületi házukat.

7 millió forintot kaptak svájci frank alapon.A pénz gyorsan elfogyott, a hitel pedig megsokszorozódott még azelőtt, hogy  befejezhették volna a házat. Az idős asszony úgy tudta, hogy 22 millió forint tartozás van rajta, de kiderült, hogy 30 millió.

“Én nem tudtam arról, hogy 30 millióra nőtt ez a bejegyzett adósság, azt hittem, 22 millió forintról van szó. Ezt a követelést minden hónapban vonják a nyugdíjamból, ami eredetileg kicsivel több mint 80 ezer forint lenne, de a felét sajnos elviszik. Kicsit tanácstalan vagyok, amíg Pista élt, többször próbáltunk egyeztetni a behajtó céggel. Egyszer sikerült is ezt a tartozást 15 millióra csökkenteni, de azóta valamiért visszakerült a korábbi összeg. Nem tudom, miért történt ez” – mondta az asszony a Ripostnak.

A tulajdoni lap szerint Szilágyi Istvánnak 13 millió 775 ezer 948 forint tartozása volt, ehhez jött még hozzá a 17 millió forintnyi svájci frank alapú adósság. Emellett még kisebb tartozásaik is voltak.

A lap úgy tudja, hogy már több befektető érdeklődött a telek után, ami gyorsan fejlődő környéken van. Volt olyan is, aki a tartozást is átvette volna. A lakásmaffia pedig hiába íratna alá bármit az özveggyel, az nem lenne érvényes,

mivel a házra elidegenítési tilalom is be van jegyezve.

Ahogy korábban megírtuk, Szilágyi István fia, a gyanú szerint, május 3-án egy kalapáccsal agyonverte a sok filmben, színdarabban és sorozatban látott színész édesapját. A gyanúsítottat az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben kezelik.

forrás: Origo

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!