Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Híreink vannak a 77 éves Fodor Zsókáról: baj van

Nehéz most a családnak.

Minden bizonnyal a Barátok közt egyik leglegendásabb alakja Magdi anyus volt, akivel már jó pár éve végzett egy galád papírgalacsin, emellett pedig Berényi Miklós túlvilági látomásában is szerepet kapott.

Noha Fodor Zsókának már nincs szerepe a Barátok köztben, még mindig nagyon oszlopos tagja a színházaknak, számtalan darabban találkozhatunk vele. Mivel azonban a koronavírus miatt lefújták az összes színházi előadást, ebből kifolyólag a színészek jelenleg munka nélkül, és így bevétel nélkül maradt.

Erről nyilatkozott Fodor Zsóka a Blikknek:

„Nagyon szeretek egyedül lenni, tévézni, olvasni. Rengeteg kazettám van, amit nem volt időm megnézni, most hajnalban felébredek, megreggelizek, beteszek egy kazettát, visszaalszom, utána sétálok a Mecsekben egy hatalmasat. Most tudtam meg, hogy milyen lesz majd egyszer a nyugdíjas életem.”

Fodor Zsóka azt is elmesélte, hogy jelenleg a tartalékait éli fel, és lelki állapotán sokat segít, hogy tudja, októbertől újra színpadra állhat. S bár élő rokona már csak egy Venezuelában élő testvére van, nehéz most a családjának (ahogy néhány éve a delmagyar.hu-nak nyilatkozta, fogadott fiaként tekint Schumck Andorra), és természetesen a barátai is rettenetesen aggódnak miatta.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!