Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Teljesen padlóra küldte a válság Suzyt – Így vészeli át

Budapest — Ellehetetlenült Jolly (41) válófélben lévő felesége, Királyvári Zsuzsanna, Suzy (34) élete.

Az egyedülálló édesanyának a járványhelyzet okán elmaradó fellépések és a bezárt gofrizója miatt nagyon komoly anyagi gondjai adódtak.

Szülei és barátai segítik a túlélésben, igaz, pénzt tőlük sem fogadna el. Noha a gofrizóját lassan újranyithatta, még elmaradnak a vendégek.

– Ugyanazok a problémáim, mint bármelyik, a munkáját elvesztő, egyedülálló édesanyának, ezért nem kesergek, de tény, hogy nincsen semmi bevételem, kiadás viszont akad bőven. A számlák jönnek, valamint az üzlet bérleti díja is ketyeg sajnos – ismerte el az énekesnő.

Suzynak korábban is húga segített a gofrisütésben, most is elsősorban a családjára támaszkodhat a bajban

Suzy egy éve maradt egyedül, de igyekezett talpon maradni, hívták hét végi fellépésekre, és hogy több lábon álljon, a szülei segítségével gofrizót nyitott, amely szépen beindult a különleges édességek miatt. Csakhogy – mint sok mást – ezt is padlóra küldte a járvány miatt kialakult helyzet.

– Elvitelre készíthetek már gofrit, kesztyűben, maszkban dolgozom, de sajnos egy-két vásárlónál nincs több – árulta el tapasztalatait az énekesnő, akinek az anyukája vigyáz a nyitás óta a kislányára.

– Számíthatok a szüleimre most is. Édesanyám a korára való tekintettel nem dolgozhat, édesapám viszont igen. Mégsem várom el, hogy anyagilag segítsenek, éppen eleget tettek értem így is. Viszont a barátaim minden tekintetben támogatnak, tőlük kaptam fertőtlenítőt, maszkokat. A bajban derült ki, hogy vannak igazi barátok, akik féltenek és törődnek velem, segítenek, hogy talpon maradhassak – magyarázta Suzy, aki ottmaradt kislányával az egykor közös szigethalmi házban. Füvet nyír, főz mindennap, illetve otthon tanul az elsős kislányával.

– Nincsenek nagy igényeim, egyszerű dolgokat főzök. Ha nem lenne a létbizonytalanság, még jól is esne, hogy nem kell megállás nélkül dolgozni. Igyekszem mindennek a jó oldalát nézni, nem kell hajnali hatkor kelni, hogy beérjünk az iskolába – mondta Suzy, akinek annyi keserűséget sikerült feldolgoznia az elmúlt évben, hogy a járvány miatt kialakult helyzet ellenére lelkileg jobban van, mint korábban, és nagy tervei vannak, miután újraindul az élet.

Elmaradt a válóperük

Március közepére tűzték ki az egykori mulatóssztárpár válását, ám a járvány miatt elmaradt a tárgyalás.

– Szerettem volna pontot tenni a házasságom végére, de annyi a napi gond, hogy a hivatalos „szabadság” kimondása ezekhez képest a legkevesebb. Nehezen, de lezártam a múltat, független lettem a kislányom apukájától, valójában már kialakítottam az új életemet, amiben jól is érezzük magunkat Zsuzsikával ketten – mondta az énekesnő.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!