Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Megvetsz ezért? Ha megszületik, örökbe adom

“Talán nem kell elmagyaráznom senkinek, milyen érzés egy anyának azt mondani: nem veszem meg kisfiam az új cipőt, hiába nyomja a lábadat a régi, mert be kell fizetnem a villanyszámlát.”

Babát várok. Csak későn derült ki, hogy már nem lehet megszakítani a terhességet. Megszülöm ezt a babát, de oda fogom adni olyannak, aki fel is tudja nevelni.

Nem akarok több gyereket. Van már kettő, és róluk is nehéz gondoskodnom. Talán nem kell elmagyaráznom senkinek, milyen érzés egy anyának azt mondani: nem veszem meg kisfiam az új cipőt, hiába nyomja a lábadat a régi, mert be kell fizetnem a villanyszámlát. Nálunk sajnos gyakoriak az efféle mondatok. Egyedül álló anya vagyok, és két műszakban dolgozom. Nem jó így, de örülök, hogy legalább van munkám. Mifelénk majdnem mindenki segélyen él. Sokszor vagyok szomorú a helyzetem miatt, és a férjemet is gyászolom még (két éve temettük el szegényt).

KAPCSOLÓDÓ
Várkonyi Andrea váratlan bejelentése lesokkolt mindenkit! Kiderült a nagy titok, erre senki nem számított...

A régi udvarlómmal azért jöttem össze, mert már nem bírtam egyedül lenni, minden terhet magam cipelni. De nem működött a kapcsolat, ezért újra szakítottunk. Józsi nem tudja, hogy terhes maradtam a gyerekével. Ha tudná, biztos azt akarná, hogy neveljük fel együtt a kicsit. De én nem akarok vele élni, nem volt jó a gyerekeimhez, se hozzám. Hogyan is lenne jó apja a saját gyerekének?! Majd ütné azt is…

KAPCSOLÓDÓ
Kiderült:Ennyi lesz a büntetés, ha valaki védettségi igazolvány nélkül ül be moziba vagy egy étterembe!

Úgy döntöttem, megszülöm a kicsit, és azonnal örökbe adom. Tudom, hogy ezért sokan szívtelen dögnek tartanak, de szerintem akkor lennék az, ha idehoznám haza, ebbe a nyomorba, vagy Józsi öreganyjához adnám azzal, hogy viseljék ők gondját a gyereknek, mert én nem bírom.

Egy alapítvány azt ígérte, összehoz egy rendes és jómódú párral, ők majd örökbe fogadják a gyerekemet. Könnyebb élete lesz, mint nekem.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!