Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

ROSSZ HÍR: Úgy néz idén is elmarad az X-Faktor

A koronavírus-járvány miatt felfüggesztették a műsor-, illetve sorozat-felvételeket a csatornák.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk a koronavírus miatt a két nagy magyarországi csatorna is drasztikus lépéseket tett. Az elmúlt hétvén már az új rend szerinti műsorok mentek az RTL Klubon.

A TV2 sem tud igazán mit kezdeni a helyzettel, ennek ellenére a legújabb sorozatukat, amiből az első részt május elsején vetítik, továbbra is forgatják.

Ám visszatérve az RTL-re. A csatorna egyik, ha nem legnézettebb műsora az X-Faktor, aminek legújabb évada ősszel indult volna, ám a járvány alaposan keresztülhúzta a számításokat. Az RTL Klub munkatársai kora tavasszal már javában castingolják a jelentkezőket, és a válogató több hónapig el szokott tartani, mire felvételeket is készít a csatorna. A koronavírus miatt ugyebár ez most nem lehetséget, így a Sorozatwiki értesülései szerint elmarad az őszre tervezett műsor.

„Az RTL Magyarország esetleges jövőbeni műsorairól a megfelelő időben tájékoztatja a sajtó képviselőit és a nagyközönséget”

– válaszolta a csatorna a Sorozatwiki érdeklődésére. A portál hozzáfűzi, hogy az X-Faktor már a második műsor a Survivor után, amelynek őszi évada elmarad.

forrás: https://promotions.hu/orszagos/zene-film-kultura/2020/04/20/koronavirus-jarvany-rtl-klub-csatorna-musor-valogato-xfaktor-survivor-puskas-peti-dallos-bogi-byealex-gaspar-laci/

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!