Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Undorító, ahogy Judy-t zaklatják: „A kislányod se szép, mivel te se vagy az”

A Groovehouse énekesnője annyira durva üzenetet kapott, hogy kénytelen volt nyilvánosságra hozni azt.

Molnár-Kis Judit, vagyis művésznevén Judy 1998 óta a Groovehouse együttes frontembere, és már olyan slágerekben hallhattuk a hangját, mint a „Hajnal”, „Vándor”, vagy a „Ha újra látom”. A zenei pályafutását még egy súlyos autóbaleset sem tudta tönkretenni, pedig nagyon megsérült, az arcát többször is kellett műteni.

Judy mindig őszintén beszél a dologról, és tudja, hogy már nem lesz olyan az arca, mint régen. Most viszont elég durva támadás érte őt a kinézete miatt, hiszen valaki egy nagyon gusztustalan levélben fejtette ki a véleményét az énekesnőről, amit ő meg is osztott a rajongóival:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! Nem egy szokványos poszt, de gondoltam megér annyit, hogy megosszam veletek. Ezt a levelet, ma reggel kaptam a mellékelt “kislánytól” !!!! Szerencsés vagyok, mert az elmúlt 22 évünk alatt, ez “csak” a második ilyen tartalmú üzenet…. 🙏🏼 Úgyhogy nem rossz, az arány. 😊☺️ Nem tudom hány éves lehet, de végülis a rosszindulat, és ez a végtelenül nagy gyűlölet, nem korhoz kötött! Csak nehogy a KARMA visszaüssön, és belekerüljön az én “cipőmbe”!!!! Hiszen a sors nem válogat, és nem mi döntünk felette..☝🏼☝🏼☝🏼De bárkivel, bármikor, BÁRMI MEGTÖRTÉNHET! Nem kívánom…. 😘 Úgyhogy ezt az EGY történetemet ajánlom neki is, (és másnak is) talán rájön, hogy ezt a sorsot NEM ÉN VÁLASZTOTTAM MAGAMNAK!😉 Kitartást mindenkinek, és nagyon szép napot! #maradjatokotthon #karma #rosszindulat

Molnár-Kis Judit 🎤🎤🎤🎤 (@kisjudy) által megosztott bejegyzés,

A rosszindulatú üzenetből kiderül, hogy a küldő szerint Judy többek között „rohadt csúnya”, tehetségtelen, a lánya se szép, illetve nem érti, hogy mégis hogyan lehet ilyen férje, ha egyszer így néz ki. Kimondhatatlanul negatív ez az írás, ami a legtöbb embert biztosan nagyon elkeserítene és felidegesítene, de az énekesnő a megbocsátás és az elfogadás útját választotta.

„Nem tudom hány éves lehet, de végülis a rosszindulat, és ez a végtelenül nagy gyűlölet, nem korhoz kötött!
Csak nehogy a KARMA visszaüssön, és belekerüljön az én »cipőmbe«!!!! Hiszen a sors nem válogat, és nem mi döntünk felette…”

– reagált Judy, aki nem kezdett el balhézni, csak megemlítette, hogy bárkivel megtörténhet, ami vele is.

Mindenesetre elég sok embert kiakasztott a zaklató üzenet, és még Tolvai Reni is kifejezte a meglepődését, hiszen tényleg nem mindennapi, hogy valaki ekkora gonoszsággal támadjon egy idegenre.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!