Connect with us

Egyéb

Már nem sokáig élvezhetjük a jó időt, BRUTÁLIS ami jön ezekben a megyékben:

Fotó: Iren Petrova

Hétfőn főként fátyol-és gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, de számottevő csapadék nem várható. Északnyugaton néhol megélénkülhet a déli szél. Délután 15-22 fokot mérhetünk. Nyugaton, északnyugaton lesz a legmelegebb az idő.

Kedden is fátyolfelhők szűrhetik meg sokfelé a napsütést. Eső, zápor nem várható. A déli szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. Hajnalban 2-8, délután pedig 18-23 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán ismét napos-fátyolfelhős idő várható, de késő délutántól északnyugaton egy hidegfront hatására záporok alakulhatnak ki, néhol az ég is megdörrenhet. Este és az éjszaka folyamán esővel, záporokkal vonul át a front. Napközben élénk, erős lesz a délnyugati szél, majd este a Dunántúlon már északnyugatira fordul a légmozgás iránya. A hőmérséklet délután 18-25 fok közé emelkedhet.

Csütörtökön eleinte főként keleten és délen, délnyugaton eshet, majd napközben a gyakran felhős időben szórványos záporokra, néhol zivatarokra készülhetünk. A nyugatias szelet élénk, északon erős lökések kísérhetik. Enyhe lesz a reggel, délután pedig 13-18 fok valószínű. Vasárnapra többfelé szeles, napos-gomolyfelhős idő körvonalazódik 13-18 fokos maximumokkal. Estig csak néhol fordulhat elő zápor, majd éjjel egy mediterrán ciklon hatására egyre többfelé eredhet el az eső. Jövő hét elején erős lehűlés jöhet.- írja az Időkép

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top