Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

„Ijesztő volt látni az emberek reakcióját” – Kész tortúra volt a bevásárlás Erdélyi Mónikának a koronavírus miatt

Bár itthon még nincsen koronavírussal diagnosztizált beteg, a boltokban már érzékelhető a világvége-hangulat: az emberek úgy veszik a tartós élelmiszert, mintha háború közeledne.

Erdélyi Mónika saját bőrén tapasztalta ezt meg, amikor is lement a szupermarketbe bevásárolni. A szokásosnál nehezebb dolga volt, szinte verekednie kellett egy üveg uborkáért, számolt be rövid videóban Instagram-oldalán:

„Ijesztő volt látni az emberek reakcióját, ahogy egymást taposták. Volt olyan pult, ahonnét odébb lökött egy nő, mert ő oda akart férni az uborkánál – ez az ecetes uborkáknál volt, azt is vettem. De tényleg odébb lökött, hogy neki is jusson az uborkából.”

A műsorvezető beszélt arról is, mennyire sokkolta őt az áruházban tapasztalt őrület.

„A hisztéria kitört, mindenki vásárolja az élelmiszereket, de úgy veszik, mintha háborúra készülnénk. Én némi zöldséget akartam venni, meg egy kis húst, de csak annyit, amennyi normálisan kell. Tele volt az áruház, teljesen tele volt, a konzerves pult teljesen lefosztva, a tartós élelmiszer teljesen. Az emberek kosara, az a tologatós izé csurig tele: tejes kartonok, lisztből volt, aki megvett egy egész lefóliázott részt. Ennyire komoly a helyzet? Ennyire paráztatnak minket, vagy hogy van ez?”

(24.hu)

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!