Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Megrázó részletek: közös sírba helyezték a tatabányai családirtót és kisfiait

A két kisgyereket koporsóban temették, a férfit elhamvasztották. Az édesanya majd eszét vesztette a fájdalomtól. Végigzokogta kisfiai és férje temetését az a tatabányai édesanya, aki február 7-én egyetlen pillanat alatt veszített el mindent, ami addig az egész életet jelentette számára.

Férje az otthonukban – ma sem tudni pontosan, miért – megölte 7 és 9 éves fiaikat, majd magával is végzett. Az ismerősök szerint a gyerekeket mindkét szülő imádta, így nem tudni, a férfiból miért bújt elő a vadállat. A tragédia után az asszonyt sokkos állapotban szállították kórházba, a rendőrök is csak nemrég tudták meghallgatni.„A búcsúztató és a temetés egy Tatabányához közeli településen volt” – mondta a Blikknek a család egyik ismerőse.„A templomban körülbelül hatvanan lehettünk, a temetőbe azonban már csak a szűk család ment ki. Pokoli volt látni az édesanya arcán a fájdalmat… Majdnem végig sírt, úgy tudom, erős nyugtatókat kapott, hogy kibírja a végső búcsút. Őt nagyon sokan szeretik, a barátai, ismerősei és a munkatársai is eljöttek a templomba. Az apa édesanyja is eljött, neki is az arcára volt írva minden. Nem beszéltem vele, de látszik, hogy nagyon szenved ő is. Próbáltunk neki erőt adni, megölelni, de mi is pontosan tudjuk, hogy ilyen helyzetben nincs vigasztaló szó” – sírta el magát az ismerős is, miközben felidézte a szertartás pillanatait.

A Blikk információi szerint a két gyereket koporsóba temették, az apukát pedig elhamvasztották. Mindhárman közös sírban nyugszanak.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!