Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Egy nap alatt nagyot fordult a világ a törpenövése miatt kicsúfolt kisfiú körül

A törpenövése miatt az iskolában kiközösített 9 éves ausztrál kisfiú élete álma valósult meg, amikor szombaton az ausztrál rögbi liga őslakos sztárjainak mérkőzését ő vezethette fel.

Egy a napokban a Facebookon közölt videóban az őslakos származású Quaden Bayles zokogva beszél arról, hogy meg szeretne halni, mert folyamatosan zaklatják az iskolában.

Édesanyja a felvételen elmondta, hogy mindennaposak a fiát ért csúfolódások. A videó több tízmillióan tekintették meg és példa nélküli összefogást eredményezett.

Hugh Jackman színész azt üzente a fiúnak, hogy egészen biztosan sokkal erősebb annál, mint amit gondol magáról. A Boston Celtics török származású sztárja pedig meghívta a családot a csapat egyik mérkőzésére. Egy amerikai komikus egy nap alatt több mint 130 ezer dollárt gyűjtött össze, amelyet felajánlott a családnak, hogy Disneylandbe mehessenek.

NRL@NRL

👏

Quaden leads out the Indigenous all stars #NRLAllStars13,6 E10:10 – 2020. febr. 22.Twitter Ads-információk és Adatvédelem3 493 ember beszél erről


Szombaton játszott barátságos mérkőzést az ausztrál rögbi liga őslakos sztárjaiból álló csapat Új-Zélanddal. A hazai csapatot a Quaden vezethette fel a csapatkapitánnyal óriási ováció közepette – számolt be a BBC. Majd rögbi labdát szorongatva egy közös fotó erejéig pózolt az őslakos rögbi sztárokkal.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!