Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Randit kért a srác a metrónál, a lány kikosarazta, de aztán ő kezdte el keresni, a Facebookon meg is találták neki a fiút

A lány előbb plakátokat gyártott, amelyek aztán a Facebookon landoltak, onnan pedig már egyenes út vezetett a randiig.

Egy kis internetes rásegítéssel összejött az a randi, amely egy nagyon gyorsan rávágott ‘nem’ miatt nem valósulhatott meg elsőre.

A lány január 16-án utazott Káposztásmegyerről a belváros felé, amikor Újpest-központnál egy munkásruhát viselő srác összeszedve bátorságát odalépett hozzá és randit kért tőle. A lány annyira ledöbbent, hogy reflexszerűen mondott nemet.

Később azonban összeszedve a gondolatait arra jutott, hogy mégis imponált neki, hogy egy tízperces közös utazás után a srác oda mert lépni hozzá és randevút kérni, ezért elhatározta, hogy megkeresi. A 24.hu érte el a lányt, akit jól ki is faggattak nem mindennapi történetről.

Első körben nem a Facebook mindenható erejét kérte ebben, hanem saját kezűleg készített plakátokat, amelyet kiragasztott Újpest-központban és Káposztásmegyeren is (abból az irányból érkezett a fiú).

A plakátokról készült fotók rövid időn belül természetesen a különböző Facebook-oldalakon és csoportokban kötöttek ki, így jutott el végül a munkaruhás lovaghoz is.

Végül a lány egyik kommentjéből kiderült, hogy megnyugodhat az internet népe: megvolt a randi, jól is érezték magukat, és külön hálás mindenkinek, hogy a segítségére siettek.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!