Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Szomorú hír érkezett: úgy tűnik teljesen tönkrement Harryék kapcsolata

Úgy látják, ezt már nem lehet helyrehozni.

Vilmos és Harry kapcsolatáról hosszú évekig hitte mindenki, hogy törhetetlen. Édesanyjuk elvesztése során csak még közelebb kerültek egymáshoz. Aztán Harry beleszeretett Meghanbe 2017-ben, amikor első nagyobb összetűzéseik a felszínre kerültek.

Vilmos figyelmeztette testvérét, hogy szerinte túl gyorsan halad a kapcsolata a színésznővel, amire Harry megsértődött. Azóta egy hullámvasút a kapcsolatuk, de a legtöbben úgy látják, hogy jó esély van arra is, hogy már sosem békülnek ki igazán.

Harry kedvesével eltávolodott a royal családtól, az országot is elhagyták, és sajnos a testvérpár nem jó viszonyban vált el egymástól. Így viszont rendezni sincs sok lehetőségük a kapcsolatot, ezért félő, hogy a negatív érzések maradnak meg.

„Nem váltak el jó viszonyban egymástól, azonban mind a ketten megkönnyebbültek, hogy lezárult ez a helyzet. Talán Meghan és Harry nem pont úgy intézték a dolgaikat, ahogy azt illett volna, de csak boldogok akartak lenni. Mégis ki hibáztathatná őket ezért?” – vallotta be a DAily Mail-nek egy bennfentes.

Vilmos a mai napig szomorú emiatt, és Katalin hercegné is nagyon sajnálja, hogy már nincsenek olyan közel egymáshoz.

Ripost

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!