Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Meghalt Szabó Tibike,akiért egy ország összefogott!Nyugodj békében nagy hős! :(

A szörnyű írt a Drága CsodaCsoport jelentette be a facebookon.

Fájdalommal tudatjuk veletek, hogy
Szabó Tibike, azaz Tibcsi, a CsodaCsoport egyik gyermeke elhagyta a mi világunkat.
Mélyen együtt érzünk a családdal és minden őt gyászolóval.
Köszönjük a nevükben is, ha ma este gyújtotok Tibcsiért egy gyertyát és gondoltok rá hitetek szerint.

Drága Tibcsi, szívünkben örökké élni fogsz!

Most elvonulunk 24 órára, a CsodaCsoport gyásznapot tart. Ezalatt szüneteltetjük a posztolási lehetőséget. Kérjük a felajánlókat, hogy a ma lejáró licitek határidejét lehetőleg tolják ki holnapra, hogy a gyásznapon a licites hozzászólásokat is mellőzhessük a csoportban. Amennyiben meghosszabbítjátok a határidőt, legyetek kedvesek azt kommentben jelezni a licitálók felé.

Kérjük, legyetek ti is együtt a gyászban a családdal!
Köszönjük.

A 10 éves kisfiú rosszindulatú csontdganattal (osteosarcoma) küzdött.

Kezelése Magyarországon nem volt lehetséges, a külföldi gyógyítási költsége több mint 20 millió forint. A ügyet a „Ziccer”, a Záhonyi Ifjúságért Alapítvány karolta fel.

Hivatalos közösségi oldalukon február 3-án arról számoltak be, hogy Tibcsi gyógyulását már 19.343.951 forinttal segítették az adományozók. A kölni kezelések azonban a gyermek legyengült szervezetét erősen megterhelték.

Február 5-én sajnos újabb hírt osztottak meg a Facebookon. A kisfiú szervezete a kezelésekre rosszul reagált. Állapota romlott, így a további külföldi kezelése orvosai javaslatára nem folytatható.

Az alapítványnak továbbra is célja Tibcsi és családja küzdelmének segítése, ám a gyógykezelésre indított gyűjtést a mai nappal le kell állítanunk – írták a posztban.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!