Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

“Lelkileg nagyon megvisel ez az egész” – Benkő László teljesen összetört a műtétje után

Szörnyű, amit átél.

Teljesen összetört Benkő László, akit a napokban bőrdaganattal operáltak meg. A zenész lábán még év elején találták meg a halálos kór tüneteit. Az Omega billentyűsét két éve májdaganattal operálták, így azóta retteg, hogy bármikor visszatérhet a problémája, azonban a mostani kontrollvizsgálatot szerencsére időben elvégezték, így a bajt is megelőzték hamar.

“Minden vizsgálat előtt nagyon ideges vagyok, két éve nincs egy olyan napom sem, amikor ne gondolnék arra, hogy visszatérhet a betegség. Ezt nem lehet feldolgozni, egy ilyen diagnózis után megtörik az ember. Művész vagyok , és talán érzékenyebb, mint az átlagember. Soha nem hagyom el magam, de lelkileg nagyon megvisel ez az egész” – nyilatkozta a Ripostnak.

KAPCSOLÓDÓ
Orbán Viktor figyelmeztet mindenkit! Aki nem teszi meg ezt, elveszíti a védettségi igazolványát. ERRŐL JOBB HA TUDSZ:

“Azt mondják, hogy a daganatos betegségeket sokszor a sok stressz okozza, de ez egy ördögi kör. Két éve amiatt vagyok ideges, hogy visszatér a betegség, ettől a stressztől legyengül az immunrendszer, ami miatt könnyen kialakulhat bármilyen betegség” – magyarázta a zenész, aki már nagyon várja, hogy újra színpadon legyen.

“Amikor koncert van, nincs betegség, megáll az idő. Számomra a munka, a zene az, ami képes elterelni a figyelmemet a bajokról” – tette hozzá.

KAPCSOLÓDÓ
Csak nem...? Nézzék, milyen gyűrű az ott Mészáros Lőrinc kezén! – fotó
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!