Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Kiderült Diana utolsó kívánsága! EZT kapta Harry és Vilmos brit herceg

Sokan találgatták, hogy a Szívek Királynője mit hagyott a gyerekeire! Itt a végrendelete:

Egészen mostanáig nem igazán lehetett tudni, eltekintve néhány apróságtól, hogy a hercegek mit kaptak az édesanyjuktól. Diana még 1993-ban írt egy végrendeletet, mintha előre látta volna, hogy balesete lesz… Ebben jó előre megfelezte vagyonának nagyobb részét Vilmosék között, de 17 keresztgyerekére is gondolt. Sőt! Több milliót hagyott legkedvesebb beosztottjára is, aki mindvégig mellette volt.

KAPCSOLÓDÓ
200-al küldte a halálba a milliomos csemete a 40 milliós kocsijával a 41 éves nőt..A magyarázatán a sokat látott Rendőrök is csak néztek

Még az is kiderült, hogy Diana eredetileg azt szerette volna, ha mindezeket 25 évesen kapják meg a hercegek, ám a végrendelet kezelői úgy gondolták, hogy az még túl korainak számít. Így jogi úton sikerült kitolniuk a dátumot, egészen addig, míg Harryék 30 évesek nem lettek.

Vilmos édesanyja eljegyzési gyűrűjét kapta meg, amivel megkérte felesége, Katalin hercegné kezét. Ő azóta is büszkén viseli a nagy becsben tartott gyűrűt. Harry pedig Diana esküvői ruháját kapta kézhez. Miután az az egész világot beutazó kiállításról hazatért.

KAPCSOLÓDÓ
Kínai vakcinával olthatják be a gyerekeket? Kiderült, hogy mennyire hatásos a Sinopharm! ERRŐL JOBB HA TUDSZ:

„Szerintem talán több külföldi ember látta már Diana ruháját, mint brit. Ebben az az igazán érdekes, hogy már nagyon régen meghalt a hercegnő, mégis mindenkit érdekel még a gyönyörű ruha” – nyilatkozta Elizabeth Emanuel, a ruha tervezője.

Forrás: Mirror

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!