Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Cristiano Ronaldo:-Nem csináltat tetoválást, hogy minél többször tudjon vért adni a beteg gyerekeknek

Cristiano Ronaldo:-Nem csináltat tetoválást, hogy minél többször tudjon vért adni a beteg gyerekeknek
-Nem iszik alkoholt, mert az édesapját is az alkohol ölte meg
– Egy anyuka utolsó reményében megkereste Ronaldot hogy küldjön egy mezt aláírva, mert a gyermeke rákos, erre Cristiano nemcsak egy mezt küldött, hanem kifizette a teljes, 18 millió forintos költséget, ezzel megmentve a kisgyermek életét
-A Portugáliai nagy erdőtűz során, kifizette 370 ember orvosi ellátását.
-Annak ellenére hogy a Magyar emberek szidják folyamatosan, a nemi identitásában kételkednek, ő 2016 ban több millió forintot adományozott egy magyar gyermekekkel foglalkozó alapítványnak, mondván ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel.
-Elárverezte aranycipőjét, és annak az árát oda adta az iráni szegény gyermekeknek
-Szintén elárverezte 2013-as aranylabdáját, és az árából a rákos gyermekekért szóló alapítványnak utalta az összeget.
-2009-ben Ronaldo 100 000 dollárt adományozott hálából annak a kórháznak, amely kigyógyította édesanyját a rákból. Ebbõl a pénzbõl a klinika létrehozott egy rák központot Madeira szigetén.
-Betartotta az ígéretét: Amikor a családja nyomorgott, megígérte hogy változtatni fog a sorsunkon. Családja nevét felemelte, az anyukája, aki agyonra dolgozta magát most villában él, nővéreivel együtt.
-Mivel nem volt édesapja (érdemben), megfogadta Juniornak hogy Olyan apja lesz, amilyen még senkinek nem volt. Királyként fog élni, fürödni fog a szeretetében, és mindent megtesz hogy Junior is sikeres focista legyen
Hölgyem, és uraim. Cristiano Ronaldo

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!