Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Megmutatták gyönyörű kislányukat Tóth Gabiék – fotó

Elmondták, mi történik most velük.

Nehéz boldogabb párt találni mostanság, mint a két hónapja szülőkké lett Tóth Gabi és Krausz Gábor. Persze fáradtak is, hiszen ahogy a Story riportjából kiderül, egyszerre ugranak legyen éjszaka vagy nappal, ha a pici hangját meghallják. “Ha valaki kérdezné akkor, hogy milyen évet, hónapot, napot írunk, egyáltalán hány óra lehet, nem tudnánk válaszolni. Arról szoktunk ábrándozni, milyen lesz, ha megint végigalhatunk egy éjszakát… Biztosra veszem, hogy ez sokáig álom marad” – mesélt a magazinnak a büszke apuka, aki azt is elmondta, mennyire büszke Gabira, aki csodálatos türelemmel, szeretettel bánik Hannarózával.

Túl vannak már egy átfogó vizsgálaton a Czeizel Intézetben, s legnagyobb örömükre mindent rendben találtak a babánál. A kicsi a saját ágyában “lakik”, Gabiék, ahogy minden első gyermekes szülő, tartanak tőle, hogy összenyomják a babát, ha egymás közé vennék az ágyukban. A kicsire természetesen légzésfigyelő, kamera vigyáz, ahogy fogalmaznak, igazi ‘valóvilág’ az életük.

Gabinak édesanyja segít, de Gábor is inkább otthonról dolgozik mostanság, hogy 24 órában a segítségükre lehessen. Az énekesnő két hétig nemigen adta ki kezéből Hannarózát, ám végül belátta, attól nem lesz rosszabb anya, ha alkalomadtán édesanyja, vagy a gyermek apukája vigyáz a picire, és ő kialussza magát. Két hónapnak kellett eltelnie, hogy a születésnapján Gáborral 3 órára ott merjék hagyni a gyermeket Gabi édesanyjával. Elmentek vacsorázni, ahol egy pohár vízzel koccintottak az egészségükre.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!