Kapcsolat / Elérhetőségek

Emléked örökre a szívünkben őrizzük – Felfoghatatlan tragédia – Gyászol Liptai Klaudia

Sztársztorik

Emléked örökre a szívünkben őrizzük – Felfoghatatlan tragédia – Gyászol Liptai Klaudia

Könnyfakasztó videóval emlékezett meg Gesztesi Károlyról Liptai Klaudia – ma lenne 59 éves

Liptai Claudia bevállalta. Fotó: Blikk/ Varga Imre

A színész-műsorvezető megható videóval emlékezett meg egykori férjéről a születésnapján.

Liptai Klaudia és családja számára Gesztesi Károly emléke ott van a mindennapjaikban, az ünnepeikben, a nevetésükben és a könnyeikben. Az ország szeretett színésze ma ünnepelné 59. születésnapját. Volt felesége egy megható, videóval emlékezett róla.

Az alig harminc másodperces videót a közösségi oldalán osztotta meg Liptai Klaudia. A felvételen régi képek tűnnek el, amin Gesztesi Károly és közös gyermekük, Panna szerepelnek.

– Ma lennél 59. Ma vagy 59. Mert vagy. A mindennapjainkban, az ünnepeinkben, a könnyeinkben, a nevetésünkben. Átjárod az ölelést amikor Pankát magamhoz szorítom. És amikor földre kényszerít a fájdalom mert nincs több találkozás, akkor meghallgatom ezt a dalt és hiszem vár valahol egy másik békés táj – írta a megható sorokat szombati Facebook-bejegyzésében Liptai Klaudia.

Mint ismert, Gesztesi Károly több mint két éve hunyt el tragikus hirtelenséggel. Az egész országot megrázta, amikor kiderült, a legendás színész vezetés közben rosszul lett a Ferdinánd hídon, a Nyugati tér közelében. Később kiderült, Gesztesi halálát szívinfarktus okozta.

KAPCSOLÓDÓ
Nagy a baj! Berki Krisztián halála után a vállalkozását sem sikerült beindítania: miből él majd Mazsi?
Continue Reading
Ezek is érdekelhetnek...

Hasonlóak ebben a témában: Sztársztorik

Fel!