Connect with us

Történetek

A gazdag fiatal férfi leteszteli a menyasszonyát és azt mondja neki, hogy minden pénze elfogyott…A lány reakciójára senki nem számított!

Egy tehetős fiatal férfi, aki már évek óta komoly kapcsolatban élt menyasszonyával, úgy döntött, hogy próbára teszi szerelmük valódiságát. A kapcsolatuk elejétől fogva sokan kételkedtek a lány hűségében, és gyakran pletykáltak arról, hogy inkább a férfi pénze vonzza őt, mintsem a szerelem. Ezért a férfi egy meglepő tervet eszelt ki, hogy kiderítse, mennyire őszinte a párja.

Egy napon elmondta menyasszonyának, hogy az összes pénze elveszett, miután egy rossz üzleti döntés miatt csődbe ment. Azt is hozzátette, hogy bár nehéz helyzetben van, minden tőle telhetőt megtesz majd, hogy újra talpra álljon. Addig azonban kénytelenek egy kissebb házba költözni, valamint az lány autóját is el kell adniuk.

A lány, aki korábban örök szerelmet ígért…

Reakciója azonban egészen más volt, mint amire a férfi számított. Ahelyett, hogy támogatná párját a nehéz időkben, közölte, hogy már nem érzi magát eléggé szerelmesnek, és nem látja jövőjüket együtt. Azzal a szöveggel szakított, hogy

„Nem akarom, hogy később még nagyobb fájdalmat okozzunk egymásnak. Jobb most lezárni.”

A férfi ekkor döbbent rá, hogy a nő, akit a leendő feleségének hitt, csak a jólét és a kényelem miatt maradt mellette. Bár szívszorító volt számára a felismerés, örült, hogy még az eljegyzés előtt kiderült a lány valódi szándéka.

Bár a férfi csalódott volt, és egy ideig nehezen bízott meg újra bárkiben, rájött, hogy jobb most szembesülni az igazsággal, minthogy később még nagyobb csalódás érje.

Néha az ember igazi arca, csak a bajban mutatkozik meg. Oszd meg ezt a történetet másokkal is!

Continue Reading

Ajanlo

To Top