Connect with us

Történetek

Kétszintes házat épített a szomszéd, amelynek az ablaka pofátlanul a család udvarára nézett – Az apa trükkös megoldással oldotta meg! Aztán a szomszéd kiakadt:

Kétszintes házat épített a szomszéd, amelynek az ablaka pofátlanul a család udvarára nézett – Az apa trükkös megoldással oldotta meg! Aztán a szomszéd kiakadt:

Sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy a szomszédok túl közel építkeznek a telekhatárhoz, az eddig megszokott privátszféránkat pedig tönkreteszik azzal, hogy a ház ablakai szabálytalanul a mi udvarunkra néznek.

A szomszédunk kétszintes házat kezdett épített a telekhatár mellé, és eleinte nem aggódtunk emiatt. De amikor egy ablakot alakított ki, amely közvetlenül a mi udvarunkra nézett, komolyan zavart minket. Próbáltunk vele beszélni, de azt mondta, nem hajlandó változtatni a tervein. Mert így lett megtervezve!

Elmentünk a helyi hatóságokhoz, ahol megerősítették, hogy a szomszéd szabálytalanul építkezik, de sajnos nem sok jóval kecsegtettek. Mint kiderült ha be is pereljük őket, évekig tartó folyamat végén sem valószínű, hogy be kellene falaznia az ablakot.

Mivel a szomszéd háza mellett volt egy kis tárolónk, ahol a fűnyírót, stb. tároltuk úgy döntöttünk, hogy megemeljük a magasságát és olyan tetőt építettünk rá, ami teljesen eltakarja a szomszéd ablakát.

A szomszéd most pert indított, mondván, hogy nem jut be elég fény az ablakán. Mit gondoltok jogos?

Régen a szomszédok barátok voltak, segítették egymást, ma pedig sok embert ismerek, akiknek a szomszédja megkeseríti az életét. Osszátok meg ezt a cikket, jusson el azokhoz a bizonyos pofátlan szomszédokhoz!

Continue Reading

Ajanlo

To Top