Connect with us

Bűnügy

Meggyilkolták a népszerű tévés feleségét és két lányát! Számszeríjas gyilkos mészárolta le őket, most is szökésben van

Meggyilkolták a népszerű tévés feleségét és két lányát! Számszeríjas gyilkos mészárolta le őket, most is szökésben van

Brutális gyilkosság áldozata lett a népszerű kommentátor felesége és két lánya. A nőket elvileg egy féltékeny ex ölte meg: megkötözte őket, majd nyílpuskával kivégezte az áldozatokat.

Kiderült, hogy a BBC Five Live versenykommentátora, John Hunt felesége és két lánya az áldozata annak a halálos nyílpuskatámadásnak, amelyet otthonukban követtek el. A 61 éves anyát, Carolt és lányait, a 25 éves Louise-t és a 28 éves Hannah-t halálos sérülésekkel találták meg tegnap este a Hertfordshire-i Busheyben található családi házukban.

A DailyMail rendőrségi forrásai szerint a három nőt megkötözték, majd egy “célzott támadással” lelőte őket a támadó, amelyhez lehet, hogy “más fegyvereket” is használt.

Jelenleg hajtóvadászat folyik a 26 éves gyanúsított, Kyle Clifford felkutatására. A férfi John lányának, Louise-nak az ex-barátja. Szerda délután helikoptereket láttak körözni az észak-londoni Enfield Hilly Fields környékén, mielőtt a rendőrség behatolt egy üres ingatlanba a környéken. Ezután egy közeli általános iskolához mentek, amelyet lezártak, miután megtalálták a gyanúsított autóját.

A rendőrség figyelmeztette a lakosságot, hogy Cliffordnak fegyvere lehet és veszélyes. Ezen kívül mindenkit felszólítottak, hogy ha látják a férfit, ne közelítsék meg, hanem azonnal hívják a 999-es segélyhívót. Egy sajtótájékoztatón a hertfordshire-i rendőrség arra kérte Cliffordot, hogy “lépjen kapcsolatba a rendőrséggel”.

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top