Connect with us

Bűnügy

RENDKÍVÜLI: Megtalálhatták VV Fanni holttestét Ajkán

Meglepő fejlemények derültek ki a hét éve meggyilkolt RTL sztár, Novozánszki Fanni ügyében. Fanni holttestét hat és fél éven át hiába keresték, ám most emberi csontokat találtak az ajkai csónakázó tóban, május 5-én – írja a Bors.

A maradványok azonosítása még tart, de a helyszín és a körülmények alapján a szakértők szerint nem zárható ki, hogy a meggyilkolt prostituált maradványai kerültek elő. A mostani fejlemények új reményt adnak Fanni családjának, hiszen a gyilkos, B. László a siófoki környéken autózott, megfelelő helyet keresve a holttest elrejtésére. Ajka, mint Balaton-felvidéki település, elég közel van ahhoz, hogy elképzelhető legyen: Fanni holttestét végül nem a Dunában, hanem máshol rejtette el a gyilkosa.

Novozánszki Fannit májusban a Pesti Központi Kerületi Bíróság hivatalosan is halottnak nyilvánította, így jogilag hét év után befejeződött az eltűnési ügye. A nő 2017. november 20-án tűnt el albérletéből, és a bizonyítékok szerint bűncselekmény áldozata lett. A gyilkosság miatt számos közvetett bizonyíték, köztük kamerafelvétel alapján a dunaújvárosi B. Lászlót ítélték el, aki jelenleg a 20 éves börtönbüntetését tölti. A férfi a gyilkosság után egy nappal, november 21-én szabadult meg a holttesttől.

Az újonnan előkerült maradványok további vizsgálata döntő fontosságú lehet az ügy végső lezárása szempontjából. Fanni családja és a nyomozók is remélik, hogy végre teljesen tisztázódik, mi történt a fiatal nővel.

Continue Reading

Ajanlo

To Top