Connect with us

Bűnügy

Lecsukták Manuelt! Összeomlottak a rajongók!

Manuel az Instagramján bejelentette, hogy holnaptól pár hétre eltűnik, mivel meg kell kezdenie a rá kiszabott közel egy hónapos szabadságvesztést fogházban egy régi ügy miatt. A rapper csak annyit árult el az ügyről, hogy 2017-ben letartóztatták őt és néhány barátját egy maréknyi fűvel, és ennek az ügynek a végkifejlete a mostani börtönbüntetés.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MNL (@manuelsingx)

A bejegyzésében reflektált az ügyre, és megemlítette, hogy eleinte poénból készíttetett néhány „Free MNL” (azaz „Szabadságot Manuelnek”) feliratos, saját arcképével ellátott pólót a barátainak. Ezek a pólók végül annyira jól sikerültek, hogy úgy döntött, nagyobb darabszámban is kiadja őket a True To Sole divatüzlettel együttműködve. Az így befolyt bevétel teljes egészét a Noé Állatotthon Alapítvány számára ajánlja fel, akiket Manuel 6 évvel ezelőtt meglopott. Az eltulajdonított 20 ezer forintos összeget az előadó 2023 őszén visszafizette az alapítványnak, és még egy „gáláns összeget” is adományozott nekik.

Manuel karrierje és hatása

Manuel 2019-ben tűnt fel a hazai zenei színtéren az X-Faktor tehetségkutató műsorban, ahol bár nem nyerte meg a versenyt, mégis hatalmas rajongótáborra tett szert. Az élő adásokig jutva bebizonyította, hogy képes maradandó hatást gyakorolni a közönségre és a szakmára egyaránt. Ez az áttörés nyitotta meg számára az utat a zenei karrier felé, amelyet azóta is sikeresen épít.

Debütáló albuma, az “Idegen”, amely 2023 februárjában jelent meg, hatalmas sikert aratott. Az album számos dala felkerült a Spotify Global toplistájára, ami Magyarországon szinte példátlan teljesítménynek számít. Manuel zenei stílusa és személyes története egyaránt vonzza a hallgatókat, különösen a fiatalabb generációkat, akik azonosulni tudnak az általa közvetített érzelmekkel és üzenetekkel.

Jótékonysági tevékenységek

Manuel nemcsak zenei karrierjével, hanem jótékonysági tevékenységeivel is kiemelkedik. A Noé Állatotthon Alapítványnak tett adományai azt mutatják, hogy igyekszik jóvátenni a múltbeli hibáit, és támogatni a rászorulókat. Az „Free MNL” pólók bevételének felajánlása az állatotthonnak egy újabb példa arra, hogy Manuel elkötelezett a jótékony célok mellett.

További tervek és jövőkép

Manuel kijelentette, hogy miután letöltötte büntetését, lehet, hogy egy részletesebb interjút is ad az ügyről. A rajongók számára ez lehetőséget jelent arra, hogy mélyebb betekintést nyerjenek a rapper életébe és azokba a kihívásokba, amelyekkel szembe kellett néznie. Emellett valószínűleg új zenei projektek is várhatók, hiszen Manuel kreativitása és zenei tehetsége továbbra is ígéretes jövőt sejtet.

Continue Reading

Ajanlo

To Top