Connect with us

Egyéb

Sebestyén Balázs felszólítást kapott a NAV-tól: 700 ezer forintot kellene befizetnie – Kiakadt a műsorvezető!

Sebestyén Balázs felszólítást kapott a NAV-tól: 700 ezer forintot kellene befizetnie

Kellemetlen email-t kapott a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól Sebestyén Balázs: többszázezer forintos késedelmi pótlékot kell befizetnie, amit igazából nem is tudja, hogy mire kellene befizetnie.

Tegnap kaptam valami késedelmi pótlékot NAV-tól, és az viszont 700 ezer forint. Na azon jobban kiakadtam – hozta fel péntek reggel Sebestyén Balázs a Rádió 1-es reggeli műsorukban, amikor a parkolási büntetésekről beszéltek Rákóczi Ferivel és Ráskó Eszterrel.

Megpróbáltam a NAV-ot felhívni. Hát figyelj, az nem egyszerű, mert üsd be az adószámodat, kapcsold a kezelőt, üsd be az ügyszámodat, az ügyszámnál mindig kilépek, elkezdem beütni, visszakapcsol… Nem jutottam el a kezelőhöz, talán jobb is, mert felháborodott hangvételben kértem volna számon, hogy ez micsoda – folytatta történetét a műsorvezető.

Hát ez az, hogy nem fizettél be valamit. Mi az istent háborogsz? Mit képzelsz magadról? – mondta neki vicceskedve Rákóczi Feri.

De mi az, aminek 700 ezer forint a késedelmi kamatja? Mit kellett befizetnem? – vágta rá Balázs, aki annyit tett még hozzá, hogy nem céges hátralékról van szó, hanem magánszemélyként kapta az e-mailt.

Arcadó

– vágta rá azonnal poénkodva Ráskó Eszter.

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top