Connect with us
Curtis és Barnai Judit a Nyerő Páros hetedik évadának győztesei / Fotó: RTL

Sztársztorik

BOTRÁNY: Ők nyerték meg a Nyerő Párost – hatalmas a felháborodás! Brutális csalás történt!?

Ők nyerték meg a Nyerő Párost – hatalmas a felháborodás! Brutális csalás történt!

 

Négy hét kőkemény küzdelem után Széki Attila Curtis és Barnai Judit lettek az idei év Nyerő Párosa. A szerelmesek azzal a szándékkal érkeztek a műsorba, hogy még inkább megerősítsék a kapcsolatukat, és ez sikerült is nekik. Nem kérdés már számukra, hogy együtt tervezik a jövőt, és a rapper – a korábbi kijelentése ellenére – szeretné feleségül venni Judie-t

A rapper és kosárlabdázó kedvese a játékok során több millió forintra tettek szert: az összeget természetesen hazavihették, de egy részét jótékony célra szeretnék felajánlani.

– Már a műsor elején megbeszéltük, hogy segíteni szeretnénk a nyereményből, ha odáig jutunk. A pénz számunkra csak másodlagos, sokkal többet kaptunk a Nyerő Párostól. Sok új élménnyel lettünk gazdagabbak. Azért jöttünk és abban bíztunk, hogy ez a kaland jobban összekovácsol minket és megerősíti a kapcsolatunkat. Úgy érezzük, ezt meg is kaptuk. Számunkra az elmúlt négy hét felért egy párterápiával – mesélte lapunknak Curtis, aki számára eddig sem volt az, ezután meg pláne nem kérdés, hogy Judie-val tervezi a jövőt.

Bár korábban azt mondta, nem szeretne másodszor is megnősülni, a párjával töltött 3,5 év átalakította a véleményét.

– Mostanra természetesen változott bennem ez az egész. Szeretnénk idővel esküvőt – jelentette ki határozottan a rapper.

A páros tagjai nem titkolják, hogy az ő kapcsolatukban is voltak hullámvölgyek, nehezebb időszakok, ám az egymás iránti elköteleződésük mindig átlendítette őket. Erősnek érzik a kapcsolatukat, ezért nem tartanak attól, hogy – mint oly sok korábbi versenyzőt – őket is utoléri a „Nyerő Páros-átok”, vagyis szakítanak.

Curits és Judie: összeillenek /Fotó: RTL

 

– Ez a játék tényleg olyan, mint egy gyors párterápia, és ha valami nem működik, az sokkal jobban kiütközik – fogalmazott Judie. – Ha viszont működőképes egy kapcsolat, akkor csak jobban összehozza azt a két embert. Mi pontosan ezt érezzük most Attival. Nyilván attól még az élet kiszámíthatatlan, történhet bármikor bármi, de most szeretjük egymást, boldogok vagyunk, együtt tervezzük a jövőt. Aztán majd kiderül, az élet hogy rendezi…

Az biztos, hogy jó úton haladnak efelé, az első lépést már meg is tették azzal, hogy a nyáron beköltöztek első saját közös otthonukba Maglódon.

– Kicsit még mindig olyan felfoghatatlan, hogy a saját kertes házunkba jövünk haza, ennél nincs jobb érzés. Nagyon hálás vagyunk egymásnak, hogy sikerült közösen elérni ezt az álmunkat. A hétköznapjaink elég pörgősek, Atti dolgozik, én edzésekre járok. Általában a fix pontunk mindig az este, amikor az otthonunkban végre összebújhatunk és megnézhetünk egy filmet – mondta a kosárlabdázó, aki ugyan tavasszal elköszönt a kosárlabdától, úgy alakult, hogy mégis pályára lép az idei szezonban.

– Úgy tervezem, tényleg ez az utolsó szezonom, de már nem merek ilyeneket kijelenteni – nevetett fel Judit. – Szeretnénk utána egy picit pihenni és utazgatni kettesben, valamint Atti kisfiával, Doncsival együtt is. Utána remélhetőleg nekem is beáll a civil életem, és elkezdek dolgozni.

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top