Connect with us

Egyéb

Ő nyerte a Konyhafőnök 10. évadát – felháborodtak sokan! Óriási csalás történt a műsorban?

A Konyhafőnök jubileumi, 10. évadának nyertese Kurta Zsuzsa lett. Az erdélyi asszony, aki egy „közértben” dolgozik, ezúttal a Blikk TV stábjának is összeállított egy finom fogást: a profizmusát az is mutatja, hogy ezzel párhuzamosan a múltjáról és a terveiről is mesélt.

Nagy utat tett meg Romániából Zsuzsa: korábban egy gumiműhelyben kereste a kenyerét, az eredeti szakmája pedig fotós, de jelenleg egy kisboltot vezet a fővárosban. Bevallása szerint korábban sosem vágyott szereplésre és versenyzésre, az unokahúgának köszönheti, hogy belecsöppent ebbe a világba.

– Az elején tiltakoztam, aztán belementem, hogy elküldje a jelentkezésem. A család nem gondolta, hogy megnyerem, de én sem. Inkább tanulni mentem, csak titkos vágyam volt a séfkabát, de az álmaimat is felülmúlta ez az egész. Még most sem tudom elhinni, hogy megnyertem – áradozott a nyertes, akinek az unokahúga, Orsika a tévében is feltűnt.

Zsuzsa már egészen fiatalon megtanult főzni, hiszen az édesanyja két műszakban dolgozott, így számára inkább a kamerák jelenléte jelentette a kihívást.

Így örült Zsuzsa a győzelemnek / Fotó: RTLÍgy örült Zsuzsa a győzelemnek / Fotó: RTL

– Hárman voltunk testvérek, és gyerekként nem volt olyan, hogy kedvenc kaja. Még a kenyér is ki volt porciózva. Szegények voltunk, de mindig volt mit enni. Amikor hazaértünk az iskolából, ki volt írva egy cetlire a recept, az alapján főztünk. Egyszer, amikor nem volt kiírva, akkor készítettem a családnak krumplipürét csirkemájjal – emlékezett vissza a győztes, akit nemcsak a főzés iránti szeretet, hanem Sárközi Ákos tisztelete vezetett a versenyre, hiszen már a castingra is az ő arcképével díszített pólóban érkezett. Ennek ellenére később mégis Rácz Jenő csapatát erősítette.

– Nem sajnáltam, hogy nem Ákos csapatába kerültem, mert annyira tisztelem és csodálom, hogy féltem attól, nehogy ez a teljesítményem rovására menjen – vallotta be Zsuzsa, aki csupán sejtelmesen fogalmazott azzal kapcsolatban, mik a jövőbeni tervei, illetve, hogy mihez kezd a 10 millió forintos főnyereménnyel.

– Van egy élelmiszerboltunk, ahol egyharmad tulajdonrészem van. Négy napot szeretnék foglalkozni a bolttal, kettőt pedig a gasztronómiával. Ha a Jóisten engedi, akkor egy napot pihenek, de ha nem, az sem baj – vázolta fel a terveit az újdonsült Konyhafőnök, aki a magánéletébe is betekintést engedett.

– Most nem férne bele az életembe egy párkapcsolat. Minden nap hatra érek haza, még hétvégén is dolgozom.Megtudták a vásárlók, hogy A Konyhafőnökben szerepelek, így nagyon megnőtt a forgalmunk, valószínűleg fel kell majd vennünk egy új kollégát.

Continue Reading

Ajanlo

To Top