Connect with us

Mindennapok

🖤“A lelkem egy darabja elszállt” – A kis Nora nem bírta tovább a küzdelmet, anyukája ölelésében örökre elpihent.

“A lelkem egy darabja elszállt” – A kis Nora nem bírta tovább a küzdelmet, anyukája ölelésében örökre elpihent.

A nő aki fejlett onkológiai ápolóként dolgozik, aggódni kezdett, amikor 10 hónapos lánya, Nora izomgyengeséget mutatott az arca jobb oldalán. Először Bell-féle arcidegbénulást állapítottak meg nála, amely egy átmeneti állapot, de az édesanyának az volt az érzése, hogy ennél komolyabb a probléma. Az orvosok kezdeti ellenállása ellenére ragaszkodott a véleményéhez, további vizsgálatokat kért és MRI-t szeretett volna a lányának.

 Az orvosok először elzavarták az édesanyát, azt mondták neki, a kislány tünetei maguktól elmúlnak. Az édesanya szíve összetört, amikor megtudta, hogy kislánya, Nora halálos kórban szenved. Az anyai ösztön érezte, hogy valami nincs rendben a kicsivel és nem nyugodott, míg ki nem derítették, mi a gond.

Az MRI megerősítette a legrosszabb gyanúját, és egy pillanat alatt szertefoszlott Nora jövője: a kislány testében ugyanis áttétes daganatokat találtak.

“Mivel ez a szakmám, ezért tudtam, mik a kilátások, tudtam, hogy nagy eséllyel nem fogja megúszni. Úgy határoztam, hogy minden pillanatot a lehető legjobban kihasználok vele, és a lehető legboldogabb napokat szerzem neki.”

Tiffany először 2021 szeptemberében vette észre, hogy lánya arcgyengeségtől szenved, és férjével, Jeremyvel (35) azonnal kórházba vitte az egyéves Norát. Egy neurológus megvizsgálta őt, és Bell-bénulást diagnosztizált nála, majd a családot később hazaküldték.

Az orvosok először elutasították az édesanyát, azt mondták neki, a kislány tünetei maguktól elmúlnak. Az édesanya szíve megszakadt, amikor kiderült, hogy kislánya, Nora halálos betegségben szenved. Az anyai érzék érezte, hogy valami nincs rendben a kicsivel és nem hagyta abba, míg ki nem vizsgálták, mi a baj.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/a-lelkem-egy-darabja-elszallt-a-kis-nora/2

Continue Reading

Ajanlo

To Top